Vi kan konsten att använda komprimerat och upphettat vatten så att det rengör det mesta.

Vatten är en riktigt mångsidig problemlösare.

Har ni fått färgspill, missfärgningar av föroreningar eller kanske t.o.m. alg- och mögelpåväxt på någon känslig yta? Då har vi lösningen.

Det är lätt att förvånas över hur många rengörande användningsområden som vatten faktiskt har. Men för att verkligen ge den där riktigt renande effekten, utan att förorsaka andra skador, behövs också kunskap om vattentryck, vinklar, rengöringsmedel och temperaturskillnader.

Vi rengör med både högtryckstvätt och hetvattentvätt på effektiva och miljövänliga vis. Vanliga användningsområden är bl a fasadtvätt, markistvätt, taktvätt, altantvätt och klottersanering.

Bra att veta om fasadtvätt

I vårt västkustklimat är det vanligt att träfasader missfärgas. Men ska man bli orolig när fasaden täcks av en grön hinna heller av svarta prickar? Och vad ska man göra åt saken?

Västkustens hårda väder med fukt, regn, sol, vind och närhet till havet är verkligen en utmaning för de flesta fastigheter. Inte minst för träfasader, som ofta missfärgas med gröna beläggningar eller svarta prickar. Gröna alger som får fäste bildar snart en grön hinna och inte sällan sätter svartmögel dessutom avtryck i form av tiotusentals små, svarta prickar.

Det är förstås inte svårt att förstå att det här inte är bra för träfasaden. Eftersom det handlar om levande organismer blir effekten på sikt att algerna tränger sig in och förorsakar röta eller att svartmöglet växer djupare och efter en tid förstör trät. Det är därför viktigt att regelbundet rengöra sina träytor. Men när man gör det, ska man inte bara göra rent på ytan, utan också komma åt småväxternas rotsystem, så att inte samma organismer växer upp igen. Därför behövs en riktig, professionell fasadrengöring med jämna mellanrum.

Vi erbjuder bl a fasadtvätt, taktvätt, altantvätt och markistvätt i hela Västsverige.

Offertförfrågan

Fyll i kontaktuppgifter samt information om vad ni har för förutsättningar och vad du vill att vi hjälper er med. Vi återkommer till er inom kort.