Vi städar den lilla butiken. Vi städar hela köpcentrum. Och vi städar allt däremellan.

Rena och fräscha butiker är en förutsättning för att finnas till.

Gemensamt för både den lilla butiken och det stora köpcentrumet är att båda är beroende av sin rena och fräscha miljö.

Att butiken ger ett städat och snyggt intryck är för de allra flesta kunder en förutsättning för att de ens ska vilja gå in. Och det är till och med ännu viktigare för om de ska komma tillbaka. Därmed sagt är en god lokalvård direkt avgörande för butikens affärer.

Men både butiker och köpcentrum ställer sina speciella krav på städningen. I många butiker är det relativt trånga utrymmen, mycket nedskräpning och stora flöden människor som passerar bland hyllor, dörrar och gångar. Köpcentret har med sin storskalighet dessutom ofta behov av höghöjdsstädning, fönsterputsning i flera etager och klottersanering. Och ovanpå det finns matbutiker och restauranger, där det ställs extra höga krav på hygien och avfallshantering.

Vi är vana vid den här typen av uppdrag och uppfyller alla krav som ställs på att exempelvis desinficera maskiner, bänkar, kylar och golv, att arbeta på höga höjder och att såväl lösa finstädning som klottersanering.

Offertförfrågan

Fyll i kontaktuppgifter samt information om vad ni har för förutsättningar och vad du vill att vi hjälper er med. Vi återkommer till er inom kort.

Vi går sedan igenom tillsammans mer exakt vad ni vill ha hjälp med och sätter en plan som ni känner er nöjda med.