Kvarterets renaste rutor? Putsade fönster är detaljen som gör hela skillnaden.

Vi utför all typ av fönsterputsning i alla olika miljöer.

Våra professionella städteam putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi har självklart med oss all nödvändig utrustning och rengöringsmedel.

När vi putsar era fönster så gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset. Vi är vana vid att hantera alla storlekar och placering av fönster. Vi utför allt ifrån avancerad fönsterputsning på hög höjd till vanlig traditionell fönsterputsning i kontorsmiljö.

Få ett cirkapris direkt.

Vi är proffs på fönsterputsning. Dra i reglagen i priskalkylatorn här bredvid så får du direkt fram ett cirkapris på vad det skulle kosta att anlita våra specialister.

Priskalkylatorn räknar fram ditt pris utifrån vissa schabloner som vi använder oss av. Därför är priset inte exakt, utan bara ett cirkapris. Det innebär att när vi tittar på detaljerna i uppdraget kan priset faktiskt ibland bli lite billigare än vad som står här.

Så gillar du det här priset föreslår vi att du begär en riktig offert genom att klicka på knappen och fylla i alla uppgifter i formuläret som du kommer till. Då kommer vi tillbaka med en offert till dig på bara någon arbetsdag.

Antal fönster

Ange hur många fönster det är som ska putsas genom att dra i reglaget.

st
1 fönster 80 fönster

Vi tvättar alltid fönstrens ut- och insida, dvs 2 sidor. Om du vill kan vi även tvätta inuti fönstren, dvs fönstrens alla 4 sidor. Dra i så fall reglaget åt höger.

Vill du att priset ska visas inkl moms? Dra i så fall reglaget åt höger.

Om du är berättigad till skatteavdrag för hushållsnära tjänster, s.k. RUT-avdrag, drar du reglaget åt höger. Under år 2021 får RUT-avdrag göras med upp till 75.000 kronor per person. Det är inte tillåtet att kombinera RUT och exkl moms.

Beräknad kostnad: 407 kr

Detta är ett cirkapris som ibland faktiskt kan bli ännu billigare. Så gillar du det här priset klickar du på knappen och begär en riktig offert . Vi kommer då tillbaka till dig med en offert på bara någon arbetsdag.