Professionell kontorsstädning för alla typer och storlekar av lokaler.

Behöver ni hjälp med kontorsstädning?

Vi erbjuder lokalvård av högsta kvalitet helt anpassad efter förutsättningarna i era lokaler och era önskemål. Oavsett om det är arbetsrum, konferensrum, öppna landskap eller kanske lagerlokaler så arbetar vi målmedvetet för att alltid ge er en ren och trivsam arbetsmiljö.

Låt våra professionella städteam ta hand om era lokaler så kan ni fokusera på det som ni är bra på. Vi har mer än tjugo års erfarenhet av att skapa välstädade och trivsamma arbetsplatser i såväl små som stora kontorslokaler. Vi tar hand om allt ni behöver hjälp med. Vi har med oss all nödvändig utrustning, vi använder uteslutande miljövänliga produkter och vi anpassar våra arbetstider efter när det passar er som bäst. Dessutom har vi tydliga och elektroniska fakturor, bra rapporteringssystem ifall vi eller ni behöver påpeka något speciellt och vi tillhandahåller t ex diskmedel, toapapper och kaffe om ni behöver hjälp med sådana inköp.

Utbildad personal med kollektivavtal och försäkring.

Alla våra anställda är noga utbildade och har fast anställning hos oss. Personalen är vår viktigaste resurs och därför omfattas alla av bl a kollektivavtal och kompletta försäkringar.

Våga glömma städningen. Vi tar hand om alla detaljer.

Vi tar med egna professionella städmaskiner och alla städprodukter som behövs. Miljövänlighet och utmärkt städresultat präglar vårt arbete. Liksom en ovanligt trevlig och bra service!

Vi håller vad vi lovar. Det kan vi garantera.

Med vår kvalitetsgaranti behöver ni aldrig oroa er. Vi lovar nämligen att ni som kund är 100% nöjda. Vi följer löpande upp att allt fungerar och vi justerar flexibelt uppdraget efter era behov.

Få ett cirkapris direkt.

Dra i reglagen i priskalkylatorn här bredvid så får du direkt fram ett cirkapris på vad det skulle kosta att anlita våra specialister.

Priskalkylatorn räknar fram ditt pris utifrån vissa schabloner som vi använder oss av. Därför är priset inte exakt, utan bara ett cirkapris. Det innebär att när vi tittar på detaljerna i uppdraget kan priset faktiskt ibland bli lite billigare än vad som står här.

Så gillar du det här priset föreslår vi att du begär en riktig offert genom att klicka på knappen och fylla i alla uppgifter i formuläret som du kommer till. Då kommer vi tillbaka med en offert till dig på bara någon arbetsdag.

Antal kvadratmeter

Ange totalt antal kvadratmeter kontorsyta som ska städas.

kvm
1 kv 350 kv

Vill du att priset ska visas inkl moms? Dra i så fall reglaget åt höger.

Beräknad kostnad: 2 188 kr

Detta är ett cirkapris som ibland faktiskt kan bli ännu billigare. Så gillar du det här priset klickar du på knappen och begär en riktig offert . Vi kommer då tillbaka till dig med en offert på bara någon arbetsdag.