Extra varsam städning av kulturhistoriska fastigheter.

Ibland krävs det en extra varsam hand.

Vissa miljöer kan vara känsligare än andra och kräver att lokalvårdarna har extra förståelse för den byggnad man har ansvaret för att sköta. Ett tydligt sådant exempel är våra många kulturhistoriska byggnader.

Även våra kulturhistoriska miljöer som t ex muséer, kyrkor och herrgårdar behöver förstås städas. Dessa byggnader har överlevt tidens tand och stått stolta över flera sekelskiften. Därmed sagt att de måste hanteras med särskilt ansvar, så att de kan fortsätta gå i arv till framtida generationer. Det här ställer extra krav på oss som delar ansvaret för de svenska kulturhistoriska byggnadernas underhåll. Det kräver varsamma händer, anpassade rengöringsmedel, försiktig desinficering och inte minst ett förstående mindset hos de utvalda lokalvårdarna.

Väljer ni oss får ni mångårig erfarenhet, noga utbildade medarbetare och varsam skötsel. Alltså precis den hjälp ni behöver.

Offertförfrågan

Fyll i kontaktuppgifter samt information om vad ni har för förutsättningar och vad du vill att vi hjälper er med. Vi återkommer till er inom kort.

Vi går sedan igenom tillsammans mer exakt vad ni vill ha hjälp med och fastställer en plan som ni känner er nöjda med.