Där allmänheten är, där ska också renheten vara.

Vi älskar när folk bara rusar förbi oss.

Vissa platser utsätts helt enkelt för hårdare påfrestningar än andra. Offentliga miljöer som t ex resecentrum, hotell, skolor och torg är exempel där slitaget är ovanligt hårt och där det ställs alldeles särskilt höga krav på god lokalvård.

Vi älskar de här tuffa platserna. Vi älskar när där finns puls. För vi älskar nämligen att ge många människor - ju fler desto bättre - en extra ren och fräsch känsla. Att få göra det, dag efter dag, och att samtidigt alltid ha nära till ett varmt leende, det är så vi bevisar vår goda service.

Vi är vana vid att ta hand om offentliga inom- och utomhusmiljöer och vi törs också säga att vi är riktigt bra på det. Så kontakta oss för en jämförande offert om du är inköpare av städtjänster. Vi är säkra på att du kommer bli positivt överraskad.

Offertförfrågan

Fyll i kontaktuppgifter samt information om vad ni har för förutsättningar och vad du vill att vi hjälper er med. Vi återkommer till er inom kort.

Vi går därefter tillsammans igenom mer exakt vad ni vill ha hjälp med och sätter upp en plan som ni kommer bli nöjda med.