När du behöver extra bra, personlig service.

Vårt mål är att få hela din fastighet att fungera.

Vår kompetens tar inte slut vid kvalitativ städning och miljöanpassad renhållning. Nej, vår portfölj innehåller ett betydligt bredare serviceutbud än så.

I vårt sortiment finns en uppsjö personliga tjänster som alla syftar till att era anläggningar ska fortsätta fungera friktionsfritt, helt utan att ni ska behöva bekymra er.

Vi tillhandahåller erfarna vaktmästare, vi hanterar hela verksamheters fastighetsservice, vi hyr ut pålitlig personal för olika slags skötseländamål, vi har fordon som löser de flesta transportbehov och vi både plockar, packar och magasinerar när det behövs. Och allt gör vi med samma noggrannhet och med samma varma leende. Precis som du kan förvänta dig av ett bolag med ett namn som vårt.

Så behöver ni hjälp med fastighetsskötsel i någon form? Utmana oss då! Det skulle förvåna oss om vi inte hittar en lösning som matchar era behov och er plånbok perfekt.

Offertförfrågan

Fyll i kontaktuppgifter samt information om vad ni har för förutsättningar och vad du vill att vi hjälper er med. Vi återkommer till er inom kort.