Välkommen till GE Bäst Services AB

Ett namn som vårt förpliktigar.

GE Bäst Services är ett av Västsveriges ledande städbolag. Vi har funnits sedan år 2000 och vi erbjuder ett brett utbud av fastighetsrelaterade tjänster inom Göteborg med omnejd.

Som du kan se här på vår webbplats, erbjuder vi en stor bredd av fastighetstjänster. Främst handlar det om långtidskontrakterade lokalvårdsavtal, men även utomhusarbeten och inköp av olika renhållningstjänster förekommer frekvent.

När du anlitar oss, ska du veta att du möter en långsiktig, seriös och skötsam affärspartner. Vi har kollektivavtal, erbjuder våra medarbetare löner och förmåner som är bättre än kollektivavtalen, vi är ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 och vi har satsat på miljöfrågorna i allt från valet av städmaterial till vilka bilar som köps in. Att vi dessutom har en stor andel nya maskiner är förstås också en fördel vad gäller både städkvalitén, arbetsmiljön och miljöperspektivet.

Ett namn som vårt förpliktigar. Att vi alltid ger högsta städkvalité är förstås en självklarhet. Men när du väljer oss får du dessutom riktigt bra service, hela vägen från förfrågan till slutfört arbete. Med över 20 års erfarenhet och hundratals lojala kunder törs vi tro att det faktiskt är sant: Vi är vad vi heter!