Inga ränder, inget stänk, inget spill. Bara kristallklart, helt enkelt.

Om du vill ha kvarterets renaste rutor.

Vi är proffs på fönsterputsning. Det går snabbt, det är enkelt, du slipper ränder, stänk och spill - och det kostar som regel betydligt mindre än vad du tror.

Avslöjar solens strålar hur dammiga dina fönster blivit sedan senast? Använd vår lätta priskalkylator längst ner på sidan så får du en snabb prisindikation av vad det kostar att få det avklarat på nolltid!

Professionell fönsterputs för både slott och koja.

Inget jobb är för stort för oss. Men inget jobb är heller för litet. Vi löser alla slags fönsterputsningsarbeten i Göteborg och större delen av Västsverige.

Vi tvättar dina fönster skinande rena. Det spelar ingen roll om du bor i en enrummare på tolfte våningen eller i en gigantisk villa, vi putsar alla fönster till samma glänsande resultat. Vi ger dig alltid ett fast pris och om du har rätt till RUT-avdrag så sköter vi det automatiskt med Skatteverket. Allt för att det ska bli helt problemfritt för dig.

Anlitar du oss så möts du av riktiga fönsterputsexperter – något som vår erfarenhet av t ex höghöjdsfönsterputs på spektakulära byggnader som Läppstiftet i Göteborg bevisar. Se vår film och hör oss berätta hur ett av Göteborgs tuffaste fönsterputsningsuppdrag går till.

Få ett cirkapris direkt.

Vi är proffs på fönsterputsning. Dra i reglagen i priskalkylatorn här bredvid så får du direkt fram ett cirkapris på vad det skulle kosta att anlita våra specialister.

Priskalkylatorn räknar fram ditt pris utifrån vissa schabloner som vi använder oss av. Därför är priset inte exakt, utan bara ett cirkapris. Det innebär att när vi tittar på detaljerna i uppdraget kan priset faktiskt ibland bli lite billigare än vad som står här.

Så gillar du det här priset föreslår vi att du begär en riktig offert genom att klicka på knappen och fylla i alla uppgifter i formuläret som du kommer till. Då kommer vi tillbaka med en offert till dig på bara någon arbetsdag.

Antal fönster

Ange hur många fönster det är som ska putsas genom att dra i reglaget.

st
1 fönster 80 fönster

Vi tvättar alltid fönstrens ut- och insida, dvs 2 sidor. Om du vill kan vi även tvätta inuti fönstren, dvs fönstrens alla 4 sidor. Dra i så fall reglaget åt höger.

Vill du att priset ska visas inkl moms? Dra i så fall reglaget åt höger.

Om du är berättigad till skatteavdrag för hushållsnära tjänster, s.k. RUT-avdrag, drar du reglaget åt höger. Under år 2021 får RUT-avdrag göras med upp till 75.000 kronor per person. Det är inte tillåtet att kombinera RUT och exkl moms.

Beräknad kostnad: 407 kr

Detta är ett cirkapris som ibland faktiskt kan bli ännu billigare. Så gillar du det här priset klickar du på knappen och begär en riktig offert . Vi kommer då tillbaka till dig med en offert på bara någon arbetsdag.